måndag 9 mars 2009

Handbollskväll

Har ikväll vart nere på Olearys och avnjutit en kycklingburgare (jaaaa med sallad den här gången också fizzzzken) och ett stycke handbollsmatch. Eskilstunas handbollsess i Guif förlorade bortamatchen mot några sillstrypare med 4 bollar. Trääääligt som vi säger här i stan. På onsdag väntar hemmamatch mot några halvdanskar. Jag ska dit, garrat.

Månadens spellista Marrpan. Ni som inte har spotify, skärp er. Ni som inte vet vad det är. VAKNA. Det är 2009 för fan. Blandad kompott, kom bla över den gamla godingen Skinhead girl warrior med Warzone. Minns ni när vi lirade den med Filler. Faaan vilket äkta band, true hardcore. Återförening, 10 år och 7000 minnesluckor senare.

Dagens samma mamma: Kungen och Flipper.





Är han inte lite lik vår egen Karl Kimball (aka borstis) också våra knug? Ni vet hans patenterade fyllefniss, tihihihi. Kanske är dom magiska svamparna som pratar nu igen iof, jag vet inte längre, jag vet helt enkelt inte längre.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, du har rätt, Sonny är nog inte Kalles riktiga pappa... Antingen är det Flipper eller Calle 16.

Ronnie sa...

Aahh...Filler. Nästan ännu bättre än Salktad. Gillar när Filler spelade på Haaket varje helg i typ en månads tid utan att någonsin kliva upp på scenen.

Anonym sa...

Filler!?, har bara hört talas om dom, måste se dom, vill se dom, vart e dom?... vart e jag?

Anonym sa...

hahahaha

Anonym sa...

funkar inte!